ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις μας πριν μας στείλετε ένα μήνυμα.

Για να προβείτε σε συναλλαγή με την εταιρεία μας Θα πρέπει να επιδείξετε την αστυνομική σας ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει το όνομά σας.
Επίσης , Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το ΑΦΜ σας.

Μπορείτε να προγραμματίσετε τηλεφωνικά σε συνεννόηση με το προσωπικό της εταιρείας μας, την επίσκεψΉ σας στο γραφείο μας και πέρα του ωραρίου λειτουργίας σε χρόνο που βολεύει εσάς , χωρίς να υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση και φυσικά χωρίς να υπάρχει υποχρέωση αγοράς.
Ακόμα , υπάρχει η δυνατότητα να προγραμματίσουμε την επίσκεψη σε χώρο που επιθυμείτε εσείς για την εξέταση των τιμαλφών , εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα τα τιμαλφή να επιδειχθούν στο γραφείο μας.

Σε συνεννόηση με το γραφείο μας μπορείτε να φιξάρεται την τιμή συναλλαγής και να προγραμματίσετε την επίσκεψης σας εντός διαστήματος δύο εργάσιμων ημερών.

Στα Ελληνικά Ανταλλακτήρια Μετάλλου υπάρχει η δυνατότητα η συναλλαγή να γίνει με τραπεζική μεταφορά χρημάτων , ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για φυσική μεταφορά αυτών.

Συνεργάτης της εταιρείας είναι διορισμένος πραγματογνώμονας τιμαλφών από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και μπορεί να σας καθοδηγήσει σε συνεργασία με συμβολαιογράφο και την εκάστοτε εφορία σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Send us an email